Tiedote
15.10.2005

Hontai Judon syyskauden 2005 kilpailukausi on alkanut hienosti

Junnuille menestystä Keravalla
15.10.2005 käyty Keravan kilpailu toimi oivana opettelukisana nuoremmille junnuille samalla kun SM-kisoihin valmistautujat voivat siellä kokeilla tekniikoitaan ilman menestymispaineita. Pronssisijoille ylsivät Klaus Verlin ja Ossi Ahola, hopealle Lari Luhtanen, Patrik Blom ja Eemi Salminen ja sarjansa voitti Jaakko Toppari.

Eden-Shiai 1.10.2005 Tampereella
Perinteinen syksyn suurkilpailu Eden-Shiai oli tällä kertaa kerännyt n. 350 osallistujaa Tampereen Hervantaan. Hontaista osallistui tällä kertaa 11 kilpailijaa, joista suurin osa oli C, D tai E-junnuja. Kilpailupäivä venyi melko pitkäksi vaikka kisat käytiin kolmella ottelualueella. Venymiseen vaikuttivat aloituksen myöhästyminen puolella tunnilla sekä yllättävän pitkät tauot varsinkin keskitatamilla, ja niinpä viimeiset ottelut käytiinkin vasta kello seitsemän aikaan illalla. Saivatpahan näin varsinkin vanhemmat kilpailijat harjoitella kilpailukestävyyttään odottamisen merkeissä ;-)

E-pojissa otti Pyry Luhtanen yhden ipponvoiton, ja D-pojissa voitti isoveli Lari Luhtanen myös yhden ottelun. Klaus Verlin voitti kaksi ottelua nopeilla ja näyttävillä ipponin arvoisilla heitoilla, mutta jäi sarjassaan viidenneksi. Eemi Salminen yllätti kaikki sijoittumalla toiseksi kahdella ipponvoitolla sarjassa CP-70 kg. Anniina Konttinen sijoittui kolmanneksi sarjassa CT-48 kg yhdellä ipponvoitolla.

B-nuorissa Heikki Jussila voitti sarjansa kahdella varmalla ipponvoitolla ja Tuuli Seger tuli toiseksi BT-48 kg'n sarjassa niinikään kahdella ipponvoitolla. Miesten alle 90 kg'n sarjassa Marko Verlin sijoittui toiseksi.

Pyroll Shiai 25.9.2005 Kotka:
Toni Malkki otti pronssia sarjassa CP-38 kg ja Klaus Verlin oli viides sarjassa DP-38 kg.

Junnu-Cup 3/2005 18.9.2005 Nummelassa:       Aluepäällikön juttu      Tulokset ja kaaviot

Etelä-Suomen alueen perinteiseen alkusyksyn Junnu-Cup-harjoituskilpailuun osallistui kaksitoista Hontai Judon C-, D- ja E-nuorta. Junnu-Cupeissa pyritään monella tavalla helpottamaan kilpailukokemuksen hankkimista ja samalla tehdä siitä oppimistapahtuma. Osallistujat jaetaan iän ja painon mukaisiin pieniin sarjoihin siten, että jokaiselle tulee aina vähintään kaksi ottelua.

Hontai'laiset ottelivat reippaasti ja hyvällä menestyksellä, ja niinpä Hontai Judo sijoittui jälleen seurojen välisessä kisassa toiseksi!. Jokainen koki varmasti myös oppineensa jotakin, vaikka voittoja ei olisi tullutkaan. Itsensä voittaminen osallistumalla kisaan oli itse asiassa kaikkein tärkein voitto!

Päivän kamppailujen päätteeksi saivat kultamitalin kaulaansa sarjassa Eveliina Sainio, Katariina Vahtera ja Matti Rusanen. Hopeamitalin saivat Tuomas Toivonen sekä Miitri Laeslehto. Pronssimitalin saivat Inka Verlin, Nea Helkama, Jyri Rajaniemi, Pyry Luhtanen ja Julius Viherkenttä.

Iloiset mitalitytöt Eveliina, Inka, Katarina ja Nea
Hiiden-Shiai 17.9.2005 Nummelassa:
B-poikien -55 kg'n sarjassa ottelivat Pietro Casagrande hopealle ja Jaakko Toppari pronssille. Molemmat kamppailivat hyvän täysiaikaisen ottelun sarjan voittajaa Tampereen Tommi Heikkistä vastaan.