Tiedote
27.1.2003

Hontai Judo vauhdissa Kotkassa, Joensuussa ja Vantaalla

Kotkan Junnukannu-kisa
Edellisenä viikonloppuna Kotkassa järjestetyssä nuorten Junnu-Kannu-kisassa näyttivät jälleen Hontai Judon kevyiden painoluokkien C-pojat osaamisensa. Alle 34 kilon sarjassa korjasivat Jaakko Toppari ja Miika Laitinen seuralle vakuuttavan kaksoisvoiton, ja alle 38 kilon sarjassa sijoittui Pietro Casagrande toiseksi kahdella nopealla ippon-voitolla.

Samurai-Cup I /2003 Joensuussa
Viime lauantaina oli vuorossa A- ja B-nuorten kevään kolmiosaisen Samurai-Cupin ensimmäinen osakilpailu. Joensuussa järjestettyyn kilpailuun osallistui talviflunssan takia hiukan keskenkuntoinen neljän hengen joukkue, joka kuitenkin pärjäsi hienosti, tuloksena 3 mitalisijaa, yksi kutakin väriä.

Ilmari Hokkanen kärsi B-poikien -50 kilon sarjassa heti ensimmäisessä ottelussaan tappion sarjan lopulta voittanutta Juho Reinvallia vastaan. Ilmari pääsi kuitenkin jatkamaan keräilyotteluihin, joista voitti ensimmäisen jatkoajalla, mutta sitten nousi tie pystyyn.

A-tyttöjen -52 kilon sarjassa sijoittui Suvi Hokkanen toiseksi yhdellä ipponvoitolla. A-poikien -66 kilon sarjassa voitti Tero Malkki avausottelun tappion jälkeen kaksi seuraavaa ottelua ipponin arvoisilla suorituksilla ja sijoittui kolmanneksi. Alle -73 kilon sarjassa oli Uula Salminen täysin ylivoimainen voittaen kaikki neljä vastustajaansa turvallisesti ilman että häntä itseään vastaan olisi saatu ensimmäistäkään suoritusta aikaiseksi.

Uula Salmisen käsilukko tehoaa ja vastustaja joutuu taputtamaan antautumisen merkiksi.

Junnu-Cup harjoituskilpailu Vantaalla
Sunnuntaina oli vuorossa nuorimmille eli E-, D- ja C-nuorille suunnattu harjoituskilpailu vasta kilpailutoimintaa kokeileville. Hontai Judosta uskaltautui Rajatorpan väestösuojassa käytyyn kisaan mukaan 12 nuorta. Outo, ehkä hiukan pelottavakin luolamainen ympäristö, tilanahtaus ja pitkät odotukset eivät pahemmin häirinneet nuoria, joista jokainen sai mitalin kaulaansa. Kultamitalilla palkittiin Miika Ronkanen, Tommi Teittinen ja Iiro Salminen. Hopeaa voittivat Mia Mehreein, Toni Malkki, Eemi Salminen ja Jouni Koskensalo, ja pronssia Maria Waxlax, Nikke Joronen, Aleksi Mikkola, Eetu Sällinen ja Joni Vuorio.