Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
TIEDOTE 14.4.2014

Hontai Judolle kaksi kultamitalia Judon SM-kisoista 12.4.2014

Miesten ja naisten sekä Sovelletun judon Suomenmestaruuskilpailut käytiin la - su 12. - 13.4.2014 Tikkurilan Urheilutalolla. Hontai Judosta osallistuivat lauantaina Katri Maijala N-70 kg'n sarjassa ja Klaus Verlin M-81 kg'n sarjassa. Katri Maijala voitti sarjansa vakuuttavasti kahdella ipponvoitolla. Klaus Verlin taisteli itselleen kolme voittoa, mutta hävisi täysiaikaisen pronssiottelun niukasti. Timo Lehtonen toimi kisoissa tuomarina molempina päivinä.

Sovelletun judon puolella osallistuivat SM-kisoihin Linda Naumann (sarja SN-78 kg) ja Olli Virta (sarja SM-66 kg). Linda Naumann voitti oman sarjansa neljällä ipponin arvoisella suorituksella, joihin kului aikaa yhteensä vain 1 minuutti ja 1 sekunti! Olli Virta otteli kaksi tasaväkistä ottelua, mutta ei tällä kertaa selvinnyt jatkoon alkupoolistaan.

Sunnuntaina 13.4.2014 käydyssä Joukkue-SM-kilpailussa taisteli Katri Maijala itsellen kaksi otteluvoittoa mestaruuden voittaneessa Etelä-Suomen joukkueessa, ja sai näin toisenkin kultamitalin kaulaansa!