Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
TIEDOTE 27.2.2013

Hontai Shiai ja AVM Hakunilassa 23. - 24.3.2013

Hontai Judo järjesti viikonloppuna 23. - 24.3.2013 kahdet kilpailut Vantaan Hakunilassa
Lauantain Hontai Shiai:ssa oli sarjat kaikille keltaisesta vyöstä ylöspäin, niin junnuille kuin myös veteraaneille ja kaikille siitä välistä! Yhteensä n. 300 kilpailijaa taisteli sarjavoitoista 53 sarjassa. Tulokset ja kaaviot. Paras seura oli Orimattilan JS, jonka judokat ottivat 10 sarjavoittoa! Toiseksi tilastossa sijoittui Hontai Judo ja kolmanneksi Tikkurilan Judokat. E-, D- ja C-nuorten sarjat käytiin poikkeuksellisesti neljällä tatamilla, joista kahdella pienimmällä toimi vain mattotuomari tarkkailijan avustaessa häntä toimitsijapöydän takaa. Kokeilu toimi hienosti ja helpotti huomattavasti kisojen sujumista. Niinpä päivän viimeiset palkintojenjaot saatiin pidettyä jo klo 17.

Sunnuntain Suomen Judoliiton Alempien vöiden mestaruuskilpailuissa kelta- ja oranssivöisille ratkaistiin mestaruudet yhteensä 28 sarjassa vajaan kahdensadan ottelijan voimin luokissa Pojat U-15, Tytöt U-13, Miehet ja Naiset. Kilpailut sujuivat vauhdikkaasti äänekkäiden kannustushuutojen säestäminä, ja viimeiset palkinnot saatiin jaettua jo ennen klo 15! Tulokset ja kaaviot. Paras seura oli Vantaan Jukara ja seuraavina Popinniemen Isku sekä Hontai Judo. Sali tyhjennettiin tatameista ja kaikesta muusta rekvisiitasta pikavauhtia ja jo klo 16 saatiin paikkojen siivous viimeisteltyä!

SUURKIITOS jälleen kerran kaikille kisojen järjestelyihin osallistuneille t. Satu & Staffan