Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
TIEDOTE 27.1.2013

 


Hontai Judon talvipäivä su 27.1.2013

Seuran perinteinen Talvipäivä vietettiin sunnuntaina 27.1.2013 Sotungissa Vantaan Luontokoulun maastossa sekä Sottungsby UF:n talossa. Tilaisuuteen osallistui n. 80 henkilöä muksuista aikuisiin. Porukka nautti talvisesta maisemasta, jossa pienen pakkasen vaikutusta hiukan lisäsi hyytävä tuuli.

Ohjelmassa oli ensin ulkoilua erilaisilla rastipisteillä, joissa mitattiin sekä nopeutta, ketteryyttä että käden tarkkuutta yms. Nuotion äärellä käristettiin makkaraa, ja pieni tietovisa luontopolun muodossa houkutti suuren osan kävijöistä tarpomaan lumista uraa mäkeen. Parin tunnin ulkoilun jälkeen siirryttiin sisätiloihin jossa oli mahdollisuus nauttia lämpimiä juomia ja mutustella pullaa sekä katsella diakuvia ennen kuin oli vuorossa tunnustuspalkintojen jako.

Tekijöille tunnustusta:
Seuramme toimii täysin talkoovoimin, ja niinpä kaikkien panos on tärkeä! Nuorten vanhemmista muodostuvat tukijoukot ovat jaksaneet vuodesta toiseen auttaa, joten Satu ja Staffan Lindgrenillä oli jälleen ilo kiittää seuraavia henkilöitä:
Pirre ja Tane Maijala kanttiinivastaavina, Sami Kinnunen kuljetukset, Rauno Mikkola ja Ritva Määttä leirimuonitus, Matti Konttinen atk-tuki, Mikaela Vasarainen kunnossapito sekä Petri Savola ja Visa Luhtanen yleisapu.

Harjoitusryhmien vetäjät ja palkitut:
Muksujudon uranuurtajiin Suomessa kuuluva Eero Weck huomioi tällä kertaa pienimmistä Emilia Pahlmanin ja junnuista Niilo Niinin.
Satu ja Staffan huomioivat tällä kertaa Erityisryhmästä Joonas Hietalan ja alkeisryhmästä Santeri Parviaisen sekä Lenni Uron.
Tuomas Konttisen vetämästä Jatkoryhmä 1:stä saivat tunnustuksen harjoittelustaan Julia Vänttinen ja Arttu Herrala. Jatkoryhmä 2:n vetäjä Katri Maijala huomioi erityisesti Jenni Sundbergin ja Olivia Runten.

Harjoitusstipendit:
Seuran Suomenmestruusmitaleille yltäneet jäsenet Inka (BT-48 1.) ja Klaus Verlin (AP-73 2. ja JFJO 1.), Linda Naumann (Sov.N-78 1.) ja Katri Maijala (N-70 3. ja FJO 3.) palkittiin harjoittelustipendeillä.


Kiertopalkinnot:
Tilaisuuden päätteeksi julkistettiin Hontai Judon kiertopalkintojen uudet haltijat:

Vuoden 2012 Juniori: Reetta Muukkonen
Vuoden 2012 Nuori: Pyry Luhtanen
Vuoden 2012 JUDOKA: Päivi Mattila

Ennen kotiinlähtöä julkaistiin vielä vuoden 2012 tapahtumisa kertova Hontai Shimbun 2013/1 (pdf).