Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
TIEDOTE 6.5.2012

 


Hontai Judon perinteinen kevätleiri pidettiin Vihdin Pirtillä 5.-6.5.2012

Leirille osalistui yli 40 henkilöä. Edustettuina olivat Hontai Judon kaikki ryhmät, sillä myös muutama muksujudoka oli päässyt mukaan sisaruksensa tai vanhempansa valvonnassa. Lauantaiaamusta sunnuntain iltapäivään kestänyt leiri oli osallistujien mieleen, ja useampi olisi toivonut leirin jatkuvan vielä muutaman päivän.

Ohjelmassa oli tuttuun tapaan tutustumista seuran muitten ryhmien porukoihin erilaisten yhteishenkeä ja luottamusta toisiinsa kehittävissä ryhmätehtävissä. Pääpaino ei ollut yksilösuorituksissa, vaan yhteistyössä, ja tavoitteena saada kaikki osallistumaan tasavertaisina. Aika hyvin tässä onnistuttiinkin monessa tapauksessa!

Raikkaassa ulkoilmassa puuhailu kasvatti ruokahalua, ja Raunon ja Ritvan keittiön antimet maistuivat mainiosti. Sunnuntaina saivat Virna ja kumppanit jatkaa keittiössä Raunon jäljillä.

Muutamat muutkin nuorten vanhemmista osallistuivat innokkaasti leirin tapahtumiin; erityiskiitos tästä Renatalle, Annikalle, Markolle, Jussille ja Petrille! Useimmat leiriläiset heittivät talviturkkinsa jääkylmään Moksjärveen lauantai-illan innokkaan saunomisen yhteydessä.