Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
TIEDOTE 5.2.2011

 


Hontai Judon junnut tehokkaina Junnu-Cupissa 5.2.2011 Järvenpäässä

Hontai Judo osallistui perinteiseen kevään ensimmäiseen Junnu-Cupiin 10 nuoren joukkueella. Heti alkuun koettiin pieni takaisku, kun Eetu Yrjänä ei kipeytyneellä jalallaan pystynytkään ottelemaan. Muut pääsivät testaamaan taitojaan, ja menestys oli jälleen hyvä, tuloksena yhteensä 6 mitalisijaa.

Alkeiskurssilaisista sijoittuivat Ella Aakko ja Tatu Talja sarjoissaan toisiksi. Molemmat voittivat kaksi ensimmäistä otteluaan nopeasti ipponin arvoisin tekniikoin. Sampo Vesa voitti ensimmäisen ottelunsa muutamassa sekunnissa nopealla heitolla, hävisi sitten seuraavan ottelunsa ja voitti lopulta pronssiottelun niukasti. Myös Joska Leppälä heitti ensimmäisen vastustajansa ipponin arvoisesti muutaman sekunnin kuluttua, mutta sitten vastus koveni ja hän sijoittui lopulta viidenneksi sarjassaan. Lauri Inki sai arvokasta kokemusta ensimmäisistä otteluistaan vaikka voittoja ei vielä tullut.

 
Keltavöisista olivat Leo Nikkonen ja Yaqcop Rahmani sarjoissaan ylivoimaisia. Leo taisteli itsellleen voiton ipponin arvosilla tekniikoilla kaikissa neljässä ottelussaaan käyttäen keskimäärin vain puoli minuuttia ottelua kohti. Yaqcop oli yhtä nopea ja tehokas kaikissa kolmessa käymässään ottelussaan. Pronssimitalin sai kaulaansa Roope Martikainen voitettuaan kaksi ottelua. Juho Jortikka joutui jättämään kisat kesken satutettuaan itsensä ensimmäisessä ottelussan.

Aleksi Mikkola toimi tuomarina ja malttoi heittotilanteissa hyvin mielensä tarkkailleen suoritukset loppuun asti ennen kuin julisti tuomionsa.

Tulokset ja kaaviot

Tatu Talja tarttui kiinni ja heitti saman tien mahtavalla koshi-gurumalla. Sama toistui heti seuraavassa ottelussa