Staffan Lindgren
Kuvat: Susanna Miettinen
TIEDOTE 16.3.2008

Alempien vöiden mestaruuskisoista 4 mitalia

Mikkelissä 16.3.2008 järjestettyihin kelta- ja oranssivöisten judokoiden mestaruuskilpailuihin osallistui yli 140 judokaa kaukaisimpien tullessa Sodankylästä asti. Kisaan osallistuneet neljä Hontai Judon edustajaa sijoittuivat kaikki mitalisijoille, kolmen saadessa hopeamitalin kaulaansa ja yhden pronssimitalin.

Suurimman urakan suoritti Jyri Rajaniemi poikien -34 kilon sarjassa, jossa hän sijoittui toiseksi voitettuaan yhteensä 4 ottelua, joista 3 ipponin arvoisin tekniikoin. Tyttöjen -36 kilon sarjassa otellut Claudia Miettinen voitti kaksi ottelua ipponilla ja yhden ottelun kolmen pisteen suorituksella eli kokalla, mikä myös riitti hopeaan. Kolmannen hopeamitalin korjasi Jenna Heiniö yhdellä ipponvoitolla.
Timo Joensuu sijoittui poikien -42 kilon sarjassaan kolmanneksi kahdella ipponvoitolla. Ainoa tappio tuli sarjan voittajaa vastaan.