Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
TIEDOTE 23.4.2006

 


Hontai Judon aloittelijat saivat ensimmäiset kilpailukokemuksensa

Junnu-Cup 2:sta 16 mitalisijaa!

Etelä-Suomen alueen perinteinen judon Junnu-Cup aloitteleville nuorille judokoille oli tällä kertaa kerännyt yli kaksisataa nuorta Tuusulaan opettelemaan kilpajudon alkeita. Hontai Judosta oli mukana peräti 30 valkovöistä ensikertalaista ja kaksi keltavöistä judokanalkua ikähaitarin yltäessä 5-vuotiaista muksuista aina 14-vuotiaisin C-nuoriin. Kaikki ottelivat rohkeasti ja otteluvoittoja kertyi lähes jokaiselle. Mitalisaaliskin oli melkoinen kun tasan puolet joukosta sai mitalin kaulaansa otteluidensa päätteeksi.

Kummatkin keltavöiset, Jyri Rajaniemi ja Nea Helkamaa, voittivat sarjansa, kuten myös veljekset Petteri ja Aleksi Pirkkalainen sekä Onni Suni. Aleksi kunnostautui voittamalla kaikki kolme otteluaan ennen täyttä aikaa ipponin arvoisilla heittosuorituksilla ja sidonnoilla.

Hopeamitalin saivat kaulaansa Veikka Pulliainen, Konsta Kallio, Claudia Miettinen, Ville Svensk ja Tomi Mäntynen. Otto Kallioniemi jäi 200 grammaa painavampana harmittavasti neljänneksi sarjassaan vaikka sai kaksi ipponvoittoa eli saman määrän kuin hopealle ja pronssille sijoittuneet.

Pronssimitalilla palkittiin Roni Dalin, Kasper Ingerttilä, Sanni Toppari, Mikaela Rajaniemi, Essi Haimi ja Jani Heino. Seuran tsempparipalkinto annettiin tällä kertaa Teo Kajanderille rohkeasta ja sinnikkäästä taistelusta.


Hiukan taitaa tuleva kisa jännittää Sami Murajaa ja Jasmin Ahosta, jotka näyttävät oikean perusotteen