Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
Tiedote
16.1.2005

Hontai Judon talvipäiville osallistui 150 henkilöä

Hontai Judo vietti jo perinteeksi muodostautunutta talvipäivää su 16.1 Vantaan Sotungissa Luontokoulun ja Nuorisoseuran tiloissa. Hiukan loskainen keli ja pieni räntäsade eivät vaikuttaneet osallistumisvilkkauteen, minkä osoitti ennätyksellinen osanottajamäärä. Luontopolun ja erilaisten rastitehtävien jälkeen oli aika kokoontua sisälle pienen tarjoilun ääreen, jonka yhteydessä palkittiin myös edellisen vuoden aikana eri tavoilla kunnostautuneet judokat.

Muksujudovetäjät Sanna ja Rami Laeslehto sekä Eero Weck antoivat tunnustuspalkinnot ahkerasta harjoittelusta Tero Karesniemelle ja Minttu Kujalalle. Alkeiskurssin vetäjät Uula Salminen sekä Anne ja Make Verlin huomioivat Eveliina Sainion ja Aleksi Kososen. Jatkoryhmien vetäjät Timo Lehtonen, Erkki Jokikokko sekä Satu ja Staffan Lindgren huomioivat Sauli Trofimovin, Toni Malkin, Sonja Blomin sekä Lari Luhtasen. Nuorten ryhmässä sai Eero Ahola tunnustuksen teknisestä edistymisestään.

Tilaisuudessa julkistettiin myös Hontai Judon kiertopalkintojen uudet haltijat. Vuoden Junioriksi nimettiin Pietro Casagrande, jonka ahkera ja innostunt harjoittelu on tuottanut hienoa tulosta myös kilpailutatamilla. Vuoden Nuoreksi nimettiin Salla Härkönen, joka on keskittynyt ohjaustoimintaan pitkään kestäneen kilpailu-uran jälkeen.

Vuoden Judokaksi nimettiin Timo Lehtonen, joka on jatkanut antaumuksellista työtään judon parissa monilla eri saroilla; oman ahkeran harjoittelun ohella hän on menestyksekkäästi ohjannut jatkoryhmää, toiminut tuomarina sekä kotimaassa että ulkomailla ja lisäksi ansiokkaasti toiminut Judoliiton Etelä-Suomen alueen kouluttajana.


Kiertopalkintojen uudet haltijat ovat Pietro, Salla ja Timo