Hontai Judo ry TIEDOTE 7.11.2004
 


Junnu-Cup IV:stä mitalisadetta Hontai Judolle

Viikonloppuna käydyssä vuoden viimeisessä Junnu-Cupissa vastasi järjestelyistä Koillis-Helsingin alueella toimiva Koulujudo ry. Munkkiniemen yhteiskoululla käyty harjoittelukisa oli kerännyt yli 200 nuorta aloittelevaa judokaa (valkoinen tai keltainen vyö!), ikähaitariltaan 7-14 vuotta, kokeilemaan taitojaan kilpatatamilla tuomareiden tiukkojen katseiden alla suuren yleisön edessä.

Hontai Judon 18 nuoren joukkue pärjäsi mainiosti. Mitaleita kertyi peräti 16 kappaletta, ja päälle vielä pari pistesijaa. Judo näyttää olevan tarttuva harrastus, ainakin päätelleen siitä, että joukkueessa oli peräti viisi sisarusparia.

Sujuvasti läpivietyjen kisojen päätteeksi palkittiin kultamitaleilla Anniina Konttinen, Alpo Sipilä, Antti Lund, Lari Luhtanen ja Patrik Blom kun taas hopeamitalin saivat kaulaansa Sonja Blom, Thessie Lund, Sofia Leppä, Risto Räty, Jere Partanen ja Tuomas Konttinen. Pronssimtalilla palkittiin Niilo Sipilä, Pyry Luhtanen, Olli Tynkkynen, Jaakko Kallio ja Niko Jokinen. Otteluvoitot saivat tililleen myös Otto Rissanen ja Pasi Voutilainen, jotka kuitenkin tällä kertaa jäivät ilman mitalia sijoituttuaan viidensiksi.