Hontai Judo ry TIEDOTE 19.9.2004
 


Hontai Judolle menestystä Nummelassa

Hiiden Shiai 18.9.04
Viikonloppuna käytiin jälleen perinteinen Hiiden-Shiai Nummelassa n. sadan judokan voimin. Tässä Suomen Judoliiton valiokilpailussa kilpailivat aikuisten lisäksi myös B-nuoret, eli 15-16-vuotiaat. Vielä C-nuoriin kuuluva Pietro Casagrande osallistui alle 50 kilon sarjaan, ja voitti kaikki kolme vastustajaansa aktiivisella monipuolisella ottelutyylillään. Seurakaveri Jaakko Toppari otteli samassa sarjassa lähes seitsemän kiloa alipainoisena ja sijoittui kolmanneksi yhdellä otteluvoitolla. Myös Heikki Jussila sijoittui kolmanneksi voitettuaan alle 73 kilon sarjassaan kuopiolaisen vastustajansa ipponin arvoisella suorituksella. Jaakko otteli myös yhden ottelun omassa painoluokassan, jossa hän nopeasti heitti vastaan tulleen tytön. Hontai Judon tuomareista olivat mukana Erkki Jokikokko ja Staffan Lindgren, ja toimitsijapöydissä auttoivat Jaana Casagrande, Elina Lehtinen ja Virna Vilander.

Seuraavaksi Pietro, Jaakko ja Heikki kilpailevat Puolassa kahtena perättäisenä viikonloppuna, joiden välissä on rankka leiri puolalaisessa uheilukeskuksessa.

Junnu-Cup 3/2004
Sunnuntaina olivuorossa Junnu-Cup 3/2004, jossa judoa vasta vähän aikaa harrastaneet nuoret valko- ja keltavöiset judokat opettelevat kilpailemaan. Nuorimmassa ikäluokassa E-nuoret (-94 tai myöhemmin syntyneet) otteli Pyry Luhtanen hienosti pronssille kahdella otteluvoitolla. Isoveli Lari taisteli itsensä D-nuorissa hopealle niinikään kahdella otteluvoitolla voittojen mentyä tasaisessa sarjassa ristiin. Pronssimitalin saivat kaulaansa hienojen ottelujen jälkeen myös Sonja Blom, Jeena Kammonen, Sauli Trofimov ja Jaakko Kallio. Tuomareina toimivat Erkki Jokikokko ja Mikko Lindholm.

Tulevia haasteita
Puistolassa toimivalla Hontai Judolla on jälleen edessään iso haaste järjestäessään lokukuun loppupuolella A- ja B-nuorten judon Suomenmestaruuskilpailut Helsingissä. Näihin kilpailuihin odotetaan yli kahtasataa nuorta eri puolilta Suomea. Hontai Judon omia kilpailijoita kisaan osallistunee lähes tusina.


Kuvassa tyytyväiset mitalistit, takana Sauli Trofimov, Jaakko Kallio ja Jeena Kammonen, edessä Pyry ja Lari Luhtanen sekä Sonja Blom.