Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
TIEDOTE 27.11.2003
 


Salikisat 26.11.2003

Hontai'n dojolla oli jälleen ahdasta, kun muksujudoharjoituksen aikana alkoi paikalle saapua yhä enemmän porukkaa. Kyseessä oli Jatko I ja II -ryhmien judokat, jotka osallistuivat harjoituskilpailuun omalla salilla. Muksut eivät kuitenkaan olleet moksiskaan asiasta, vaan jatkoivat omaa harjoitustaan Sanna ja Rami Laeslehdon johdolla.

Harjoituskilpailussa nähtiin illan mittaan lukuisia hienoja kamppailuja; jokainen uskalsi yrittää ja jokainen voitti ainakin omat pelkonsa uskaltautumalla mukaan!

Kilpaileminen on eräs osa-alue judosta, ja sitäkin on hyvä kokeilla jossakin vaiheessa, jotta tietää mistä on kysymys. Mikäli haluaa menestyä tässä, on opittava monia seikkoja 'kantapään kautta' eli jokaiselle tulee tappioita joskus, ja näistä on osattava ottaa opiksi! Kilpailemistakin on siis syytä harjoitella erikseen!

Sarjojensa voittajiksi selvisivät Antti, Pasi, Klaus, Toni, Sauli, Miika, Eemi ja Iiro. Illan näyttävimmästä heitosta taisi vastata Ossi klassisen puhtaalla 'agenttiheitolla' eli tomoe-nagella!