Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
TIEDOTE 18.3.2007

 


Honta Judo järjesti kahdet judokilpailut 17.-18.3.2007
Nuoret taistelivat itselleen 15 ja 11 mitalia

Puistolassa toimiva Honta Judo urakoi viikonloppuna jälleen oikein olan takaa järjestämällä kahdet judokisat ja osallistumalla parinkymmenen nuoren voimin menestyksekkäästi mitalien saalistamiseen molemmissa kisoissa.

Urakka alkoi kunnolla jo perjantaina illalla, jolloin ensin pienemmällä porukalla kannettiin viereisen koulun ruokalasta tarvittavat pöydät ja tuolit liikuntasalin puolelle. Tatamit haettiin kuorma-autolla kahdesta eri paikasta, ja niitä levittämään päästiin vasta kun salin viimeinen vakiovuoro oli lopettanut. Kolmen ottelualueen kattamiseen tarvittiin yhteensä 390 neliötä, enempää ei saliin olisi mahtunutkaan. Samaan aikaan rakennettiin kisakanttiini, joka sitten palveli kisaväkeä erinomaisesti molempina kilpailupäiviinä. Kiitos siitä kanttiinin päävastuusille, Pirrelle ja Timolle.

Lauantaina käytyyn seuran nimikkokilpailuun Hontai Shiaihin osallistu yli 200 judokaa eri puolilta Suomea, kaukaisimmat Sodankylästä ja Ahvenanmaalta saakka. Kolmella ottelualueella käydyt kisat kestivät koko päivän kun ratkaistiin mitalien osoitteet yhteensä 39 eri sarjassa nuorimmista E-junnuista aina seniorisarjoihin saakka.

Hontain oma porukka selvisi hienosti sekä vaativista järjestelytehtävistä että myös kilpatatamilla. Kultamitalin saivat tällä kertaa kaulaansa Jani Heino ja Nea Helkamaa, ja hopeisen mitalin taistelivat itselleen Eveliina Sainio, Inka ja Klaus Verlin, Lari Luhtanen, Miika Ronkanen, sekä Jenna Oksanen. Pronssimitalilla palkittiin Jyri Rajaniemi , Atte Reinikka, Joni Oksanen ja Jaakko Toppari.

Sunnuntaina käytiin kelta- ja oranssivöisille tarkoitettu Alempien vöiden Mestaruuskilpailu, johon osallistui reilut 100 ottelijaa. Tällä kerta voittivat sarjansa Eveliina Sainio, Jenna Oksanen ja Nikita Roudak. Hopealle sijoittuivat Inka Verlin ja Anniina Konttinen ja pronssille Jyri Rajaniemi, Pyry Luhtanen, Jenna Heiniö, Nea Helkamaa, Olli Tynkkynen ja Claudia Miettinen.

Sunnuntai kisojen loputtua saatiin sali tyhjäksi ennätysvauhtia, jonka jälkeen osa porukasta lähti kuorma-auton perään tatamien palautuskeikalle ja tunnollisimmat jäivät vielä tarvittavaan kisarekvisiitan lastaamiseen autoihin ja loppusiivoamiseen. Maanantaiaamuna oli vielä pienellä porukalla edessään aamuvoimistelua, kun pöydät ja tuolit kannettiin takaisin varsinaisen koulurakennuksen ruokalaan.

Hontai Shiain tulosluettelo ja ottelukaaviot

Alempien vöiden Mestaruuskilpailujen tulosluettelo ja ottelukaaviotHontai Judon nuorten joukkueen lämmittelyä ohjannut Tuuli Seger tsemppasi porukan hyvään iskuun.       Kuvat: Eero Heiniö, Heikki Joensuu ja Matti Konttinen


Vielä muksujudossa oleva Antti
Raudaskoski taisteli tiukasti

Pyry Luhtasen ipponiin arvoinen heitto
on juuri lähdössä.

Klasun seoi-nage puree, mutta ei ipponin arvoisesti.