Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
TIEDOTE 23.4.2005

 


Hontai Judon junnut jylläsivät Junnu-Cupissa

Kevään toinen alueellinen harjoituskilpailu nuorille judojunnuille toi jälleen nipun mitaleita Hontai Judon innokkaille judokisoja kokeileville nuorille. Kirkkonummella käytyihin kisoihin osallistui 200 nuorta kahdestakymmenestä eri seurasta. Hontai Judon 12 kilpailijaa pärjäsivät jälleen mukavaasti; puolella oli mukana kotiin kultamitali ja vain kaksi jäi ilman mitalia. Tärkeintä oli kuitenkin itsensä voittaminen osallistumalla, ja kokemusta kertyi runsaasti kaikille!

Aamupäivällä olivat vuorossa nuorimmat, vuonna -95 tai myöhemmin syntyneet E-juniorit. Siinä aloitti ensimmäisenä tyttöjen kevyimmässä sarjassa Inka Verlin, joka taisteli itsensä hopealle. Toisen mitalin otti ensikertalainen Lasse Virtanen, joka myös sijoittui toiseksi voitettuaan kaksi ottelua. Pyry Luhtanen sijoittui kolmanneksi kahdella otteluvoitolla ja samassa sarjassa kilpaillut Samuli Rouvinen viidenneksi yhdellä voitolla.


Kirkkonummen väestösuojassa oli vilskettä kun 200 nuorta judokaa harjoitteli kilpailemisen alkeita

D-nuorissa (-93 ja -94 syntyneet) voittivat sarjansa Lari Luhtanen ja Miitri Laeslehto voitettuaan kumpikin kolme tiukkaa ottelua. Olli Tynkkysen kaksi otteluvoittoa riittivät tällä kertaa pronssiin.

C-nuorissa kaikki neljä Hontain judokaa voittivat sarjansa. Urakan aloitti vielä valkovöinen Markus Ankelo, joka taisteli itselleen kolme voittoa itseään kokeneempia vaastaan. Sofia Lepälle ja Matti Rusaselle riitti kaksi voittoa kultamitalin saavuttamiseksi Oliver Ojalan saadessa myös urakoida kolme ottelua voittoisasti ennen kuin kultamitali oli varmistettu.