Hontai Judo ry

Tiedote 20.3.1999

TAMPEREELTA JÄLLEEN MITALITUKKU HONTAI JUDOLLE

Kevätkauden nuorten arvokilpailusarjat pyörivät täysillä. 16-17-vuotiaat eli B-nuoret kilpailevat kolmiosaisessa Samurai-Cupissa, ja ikäluokkaa nuoremmat eli 14-15-vuotiaat C-nuoret vastaavassa Suomi-Cupissa. Viikonloppuna oli vuorossa toinen kierros, joka käytiin Tampereella, jonne oli kokoontunut n. 170 nuorta kokenutta judokaa ympäri maata, kaukaisimmat Rovaniemeltä saakka. Hontai Judo osallistui 15 nuoren ryhmällä ja menestyi jälleen mainiosti, tuloksena 5 kultaa, 3 hopea ja 2 pronssisijaa.

Kultaa saivat tytöistä Julia Casagrande, joka kilpaili sekä Suomi-Cupissa että Samurai-Cupissa. Julia otti kultaa molemmissa sarjoissa voitettuaan kaikki kuusi otteluaan varmasti, näistä neljä ipponin arvoisin suorituksin. Niina Ojala otteli myös molemmissa ikäluokissa, tuloksena kultaa Suomi-Cupissa ja hopeamitali Samurai-Cupissa, jossa näin toistui ensimmäisen kierroksen tulos eli Julia ykkösenä ja Niina toisena. Kolmas kultamitalityttö oli Heidi Sivinen joka kovan taistelun jälkeen päihitti kokeneemman vastustajansa.

Tero Malkki urakoi myös molemmissa ikäluokissa. Vanhempien Samurai-Cupissa oli Teron jälleen tyytyminen hopeasijalle, mutta C-nuorten Suomi-Cupissa Tero oli tehokas neljällä ippon-voitolla. Seurakaveri Daniel Karlberg sijoittui samassa sarjassa toiseksi kukistettuaan neljästä vastustajastaan kolme ipponin arvoisilla tekniikoilla ja yhden yukon arvoisella suorituksella. Myös Uula Salminen otteli molemmissa ikäluokissa, tuloksena pronssimitali Suomi-Cupissa ja viides sija Samurai-Cupissa. Stefan Lindgren taisteli itsensä kolmella otteluvoitolla pronssipallille Samurai-Cupissa.