Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
Tiedote
4.4.2001

SAMURAI-CUPIN SARJOJEN KOKONAISVOITOT
KATRI MAIJALALLE JA SUVI HOKKASELLE

Samurai-Cup A- ja B-nuorille
A- ja B-ikäisten nuorten judokoiden kotimainen kevätkauden arvokilpailusarja, kolmiosainen Samurai-Cup, päättyi Hontai'laisten kannalta mukavasti, kun sekä Katri Maijala että Suvi Hokkanen korjaisivat B-tyttöjen eli 15-16 vuotta täyttävien sarjojensa kokonaisvoitot. Menestystä täydensivät vielä Salla Härkönen, joka sijoittui sarjansa yhteistuloksissa toiseksi niinkuin myös Tero Malkki, joka voitti B-poikien sarjansa ensimmäisen ja kolmannen osakilpailun selvästi. Toiseen osakilpailuun ei Tero voinut osallistua, koska hän samaan aikaan osallistui Bremenin suureen kansainväliseen turnaukseen. Tero otti kolmannessa osakilpailussa mitalin myös A-poikien sarjassa sijoittumalla toiseksi itseään jopa kolme vuotta vanhempien joukossa. B-pojissa kilpaileva Daniel Karlberg sijoittui Samurai-Cupin yhteistuloksissa kolmanneksi.

Suomi-Cup C- ja D-nuorille
Myös nuorempien C- ja D-nuorten osalta järjestetään vastaava kolmiosainen kilpailusarja, Suomi-Cup. Hontai Judo joutui onnistuneiden aluemestaruuskisojen jälkeen urakoimaan myös Etelä- ja Kakkois-Suomen Suomi-Cupin alueparikierroksen järjestelyt lyhyellä varoitusajalla, ja selvisi jälleen kiitettävin arvosanoin urakastaan. Kiitettävästi pärjäsivät myös Hontai Judon nuoret ottelijat; tuloksina kultamitalit C-nuorissa Nina Sainiolle ja Katri Maijalalle, ja D-nuorissa Janne Mäelle. Janne otteli myös C-nuorten sarjassa saaden siellä pronssimitalin kaulaansa. Myös Jaakko Toppari, joka otteli D-nuorissa, sai pronssimitalin kaulaansa.

Viikonloppuna Hämeenlinnassa järjestetyllä Suomi-Cupin kolmannella eli valtakunnallisella ottelukierroksella sijoittui Katri Maijala sarjassaan toiseksi ja Nina Sainio sekä Janne Mäki kolmansiksi.

Junnu-Cup Nummelassa
Viikonloppuna oli myös vuorossa harjoituskilpailu vasta vähän aikaa judoa harrastaneille D- ja E-nuorille, eli 1989 tai myöhemmin syntyneille. Tähän Nummelassa järjestettyyn Junnu-Cup -kilpailuun osallistui yli 200 innokasta nuorta. Hontai Judon seitsemän nuoren muodostama joukkue menestyi hyvin; tuloksena yhteensä 5 mitalia. Kultaisen mitalin kaulaansa sai Ossi Ahola, hopeaa Heikki Jussila, ja pronssiset mitalit Henrikki ja Ville Pöntinen sekä Lauri Sihvonen.