Jäsenkirje                                                       1 / 2

                                                                      Helmikuu 2003                                                5.2.2003

 

 

 

Hei kaikki Hontai’n judokat!

 

Kevätkausi on lähtenyt mukavasti käyntiin; harjoitukset pyörivät jo täydellä teholla ja viime vuosi saatiin asianmukaisesti päätettyä 12.1.2003 Vantaan Sotungissa järjestetyn ulkoilupäivän yhteydessä pidetyssä palkitsemistilaisuudessa. Seuran perinteiset kiertopalkinnot jaettiin vuoden 2002 toiminnan perusteella seuraavasti:

 

*   Vuoden 2002 Yllättäjä:               Pietro Casagrande

*   Vuoden 2002 Juniori:                  Janne Mäki

*   Vuoden 2002 Nuori:                    Uula Salminen

*   Vuoden 2002 Judoka:                 Erkki Jokikokko

    

Tulevia tapahtumia:

 

·         Seurapuseroiden tilaus
Seurapuseroksi valitsimme tällä kertaa fleece-kankaisen vetoketjullisen pusakan. Väri on musta, ja siihen tikataan valkoisella seuran nimi ja logo vasempaan rintaan. Kokoja on tarjolla 130 cm ylöspäin ja S, M, L, XL sekä XXL. Hinnaksi tulee 26 eur. Puseron mallikappaleita ja tilauslista ohjaajilla. Sitovat tilaukset myös sähköpostilla Staffanille!

Mikäli kiinnostusta riittää, tulemme myös hankkimaan yhtenäisen tuulipuvun. Kertokaa toiveistanne ja ehdottakaa mallia ja värejä!

·         Judon Suomenmestaruuskilpailujen järjestäminen 26.-27.4.2003
Kevätkauden suurin ponnistus tulee ilman muuta olemaan miesten ja naisten suomenmestaruus-kisojen järjestäminen. Olemme varanneet Helsingin Urheilutalon ko. tapahtumapaikaksi, ja odotamme n. 130-150 kilpailijaa kaksipäiväiseen tapahtumaan. Kaipaamme apua mainosten ja lahjoitusten keräämisessä! Katso tarkemmin erikseen jaetusta kisatiedotteesta.

 

Kuntoa kohentamaan judotatamille

          Maanantai- ja perjantai-illan aikuisten harjoituksissa on näkynyt ilahduttavasti aikaisemmin vain tatamin laidalta tuttuja kasvoja. Vieläkin useampi mahtuu mukaan kokeilemaan, mitä se pyöriminen siellä tatamilla oikein pitää sisällään. Samalla kasvaa kunto huomaamatta ja turha arkuus vähenee. Ei ole väliä millainen tämän hetkinen kunto on, sillä jokainen harjoittelee omista lähtökohdistaan, ja pyrimme huomioimaan tämän yksilöllisellä ohjauksella. Rohkeasti mukaan kokeilemaan tai ainakin juttelemaan; josko ehkä minäkin …

 

 

Tiedottaminen

          Hontai Judon web-sivut sijaitsevat helposti muistettavassa  osoitteessa

www.hontaijudo.fi .

 

Seuran oma postituslista  on nyt perustettu, ja sille voit liittyä joko lähettämällä pyynnön Staffanille, tai menemällä suoraan osoitteeseen http://groups.yahoo.com/group/hontaijudo !

 

Alueen tapahtumat kannattaa käydä tarkistamassa alueen sivuilta www.es-judo.net .  Aluepäälliikkönä toimiva  Erkki Jokikokko tiedottaa hyvin ahkerasti kaikesta mitä alueella tapahtuu, joten käykää usein tarkistamassa alueen sivuja. Alueen postituslistalle pääsee ilmoittautumalla Jarmo Lahdelle

 

Suomen Judoliiton sivuilla www.judoliitto.fi on linkit mm. liiton kilpailumääräyksiin ja tapahtumiin sekä tulospörssiin, ja lisäksi siellä toimii vilkas keskustelupalsta Open Forum, jota kannattaa käydä lukaisemassa silloin tällöin ;-)    Hontai Judon sivuilta on linkit sekä alueelle että Judoliittoon!

 

 

Kevätkauden harjoitusmaksut

 

          Jälleen on aika periä harjoitusmaksut, jotta pystymme maksamaan mm. pakolliset harjoituspaikkamme vuokrat sekä Suomen Judoliiton jäsenmaksut. Lisäksi pyrimme hiukan avustamaan erilaisiin tapahtumiin osallistujia ja tukemaan ahkerasti harjoittelevia pienin stipendein. Korostettakoon, että kukaan seurassamme ohjaajana toimiva ei saa minkäänlaista rahallista korvausta ohjaustyöstään, vaan koko seuramme toiminta pohjautuu täysin vapaaehtoistyöhön!

 

Suosittelemme Suomen Judoliiton vakuutusta joka  on voimassa 1.9 – 31.8. Nuorilla tämä vakuutus sisältää myös kilpailu-lisenssin

 
          Maksumme pysyvät samoina kuin viime vuonna! Huomioikaa saman perheen sisällä myönnettävät sisaralennukset! Erityistilanteet voitte tulla sopimaan Sadun tai Staffanin kanssa.

 

Harjoitusmaksut, joihin sisältyy jäsenmaksu kevätkaudelle 2003, ovat seuraavat:

                   - Muksujudokat                            50         sisältäen ryhmävakuutuksen

                   - Alkeiskurssilaiset (nuoret)           80        sisältäen ryhmävakuutuksen

                   - Jatkokurssilaiset ja muut                                                                                                      

                        nuoret sekä opiskelijat               70        ei sisällä vakuutusta                                            

                   - Aikuiset                                      80        ei sisällä vakuutusta                                         

                   - Kannatusjäsenmaksu                 30       

         

         Sisaralennus 15 eur / judoka. Perhemaksun ym eritystilanteet voi sopia Sadun kanssa.

 

          Maksakaa käyttäen viitenumeroa, joka on henkilö / perhekohtainen. Näin maksut ohjautuvat oikein ja samalla seura säästää jonkun verran rahaa kun ei mene ylimääräisiä pankkipalvelumaksuja ;-)

          Maksajaksi kannattaa laittaa judokan nimi, ei isän tai äidin nimeä, niin kohdistus on entistä varmempi.

 

          Harjoitusmaksut maksetaan helmikuun aikana!                                             

          Hontai Judon tilille    800018-701 24 592

 

          Muista mainita viitenumero, jos sait henkilökohtaisen jäsenkirjeen!

 

 

Reipasta kevätkautta toivottaen

Hontai Judon ohjaajat