Hontai Judo ry
Staffan Lindgren
Tiedote
13.3.2005

Hontai Judo järjesti Alempien vöiden mestaruuskilpailut 13.3.2005

Tehotiimileiri lauantaina
Puistolassa toimiva Hontai Judo järjesti säpinää judotatamilla sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina kokoontui viitisenkymmentä nuorta etelä-Suomen alueen Tehotiiimiin kuuluvaa judokaa harjoitusleirille, jonka vetäjänä toimi Jukka Laalo Järvenpäästä apunaan Mika Walkama Koulujudosta. Kahden harjoituksen aikana käytiin läpi erilaisia tekniikoita vastustajan voittamiseksi sekä pysty- että mattojudossa ja lisäksi tehtiin jonkun verran vapaata harjoitelua seuraavan päivän kisoja silmälläpitäen. Innokkaimmat jaksoivat vielä illansuussa osallistua kevyeen viimeistelyharjoitukseen, jonka vetivät Hontai Judon Uula Salminen ja Stefan Lindgren.

Nuoret Tehotiimiläiset seurasivat tarkkana Jukka Laalon judo-opetusta lauantaina Pihlajistossa

Hontai Judolle mitaleja roppakaupalla
Sunnuntaina olivat vuorossa Suomen Judoliiton Alempien vöiden mestaruuskilpailut kelta- ja oranssivöisile judokoille, joilla on judouraa takanaan vasta muutama vuosi. Kisat olivat keränneet kaksisataa kilpailijaa eri puolilta Suomea, ja myös mitalit jakautuivat tasaisesti eri seuroihin. Leiri- ja kisajärjestelyistä rautaisella rutiinilla vastanneesta Hontai Judosta osallistui itse kisaamiseen ennätykselliset 19 nuorta, ja peräti 11 heistä sai lopulta mitalin kaulaansa.

Parhaiten pärjäsivät Patrik Blom, Joona Myllyveräjä ja Eemi Salminen, jotka voittivat sarjansa. Patrik valittiin kisojen parhaaksi nuoreksi voitettuaan neljä vastustajaansa nopeilla ipponeilla, ja viideskin kaatui waza-arin eli 7 pisteen arvoisella suorituksella. Hopeamitalin saivat kaulaansa Anniina Konttinen, Ossi Ahola ja Oliver Ojala. Pronssille selvisivät Lari Luhtanen, Toni Malkki, Aleksi Mikkola, Miika Ronkainen ja Tommi Teittinen. Viidensiksi sijoittuneet Sofia Leppä ja Klaus Verlin saivat myös kirjata voittoja judopasseihinsa.